Permanente make-up

Dag en nacht verzorgd – Permanente make up

Jarenlang plezier van een prachtig uiterlijk. Styling van ogen, lippen en wenkbrauwen. Hoe werkt het ? Voordat de pigmentatie begint wordt eerst de vorm getekend en samen met u de kleur bepaald. Vervolgens wordt de gewenste vorm op lippen, ogen en/of wenkbrauwen getekend. Met een steriel naaldje wordt de pigmentatie heel ondiep (bij een tatoeage is dat 10 x dieper) en bijna pijnloos in de huid aangebracht.

Lip Contour

Een lipcontour verfraait de lippen van mensen met smalle of ongelijke lippen. Door permanente make-up krijgt u een mooie strakke liplijn en een vol gevormde mond in uw eigen natuurlijke lip kleur. Vóór de pigmentatie worden in overleg met u de vorm en de kleur bepaald.

foto permanente makup

 

Wenkbrauwen

In overleg met u worden eerst de wenkbrauwen met potlood getekend om de kleur en de vorm te bepalen. Alles wordt op een heel natuurlijke manier op de contouren van uw gezicht afgestemd. Daarna worden de haartjes gepigmenteerd volgens de hairstrokemethode, waarmee u een natuurlijke uitstraling behoudt.

Eye-liner

Door het aanbrengen van een eye-liner worden uw ogen geaccentueerd, waardoor ze groter en sprekender lijken en uw wimper implant voller.

Permanente make-up ook voor u

Het resultaat van alledrie deze varianten is verrassend natuurlijk en blijft gedurende 3 tot 5 jaar mooi om vervolgens langzaam te vervagen. U hoeft nooit meer ongerust in de spiegel te kijken bij een bezoek aan het strand, het zwembad of de sauna om daarna snel uw make-up bij te werken. Zelfs ‘s morgens vroeg staat u verzorgd op. Na de behandeling wéét u gewoon dat u altijd op uw permanente make-up kunt vertrouwen. Kortom, er is echt veel mogelijk en wat misschien veraf leek is ook voor u bereikbaar.

Permanente make-up is bedoeld voor mensen die:

  • geen wenkbrauwen meer hebben (door epilatie)
  • moeite of geen tijd hebben om zich op te maken
  • geen haren meer hebben (bijvoorbeeld door ziekte)
  • geen strakke liplijn hebben
  • vollere lippen willen
  • contactlenzen of een bril dragen
  • veel aan sport doen