Welkom

Bij Schoonheids en pedicure salon Alijda in Houten

P1020148

Van harte welkom bij Schoonheids- en Pedicure Salon Alijda.

In deze praktijk kunt u terecht voor gezichts- en lichaamsbehandelingen, massages en gespecialiseerde voetverzorging. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn volg ik regelmatig cursussen om op de hoogte te blijven van de nieuwste behandelmethoden en productinformatie voor de behandeling van uw huid.

In deze praktijk wordt gewerkt met Intelligent Skin Care van Chris Farrell, huidverbeteringsproducten op basis van een fysiologisch concept. Deze producten zijn vrij van minerale oliën, en niet alleen chemische geur- en kleurstoffen maar ook conserveringsmiddelen ontbreken, waardoor ze een bijzonder laag allergeen gehalte (hypoallergeen) hebben zodat ze zelfs door de meeste gevoelige huid verdragen worden.

Om de kwaliteit te waarborgen werk ik volgens de code van het voetverzorgingsbedrijf. Deze code geeft de wettelijke eisen en branchenormen aan. Daarnaast ben ik aangesloten bij Pro Voet en sta ik ingeschreven in het kwaliteitsregister voor pedicures (ProCert).

Neem gerust eens een kijkje op de website voor de behandelmogelijkheden.

Ik werk uitsluitend op afspraak en kan in enkele gevallen bij U aan huis de voetbehandeling geven, daar mijn Salon zich op de eerste verdieping bevindt.

Bij vragen kunt u te allen tijde telefonisch contact opnemen, e-mailen of
het contact formulier gebruiken.

Klik hier om naar het contact formulier te gaan.